COVID -19

Lieve gasten,

Het is een gekke tijd! Gelukkig mogen wij weer open. Maar wij moeten ons wel aan de richtlijnen houden van het RIVM, het protocol van Horeca Nederland en de noodverordeningen van de  gemeente.Dit zijn ze de richtlijnen voor onze gasten:

1.Handen desinfecteren verplicht

 

a. heb je in de afgelopen 24 uur 1 of meerdere klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts?

b. op dit moment een gezinslid met benauwdheid of koorts?

c.heb je covid gehad ? (getest) en in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?

d.ben je in contact geweest met iemand die dit heeft gehad of heeft de afgelopen 14 dagen?

2.Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.uitzondering hierop is mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen.vanaf 3 personen word er gehandhaafd.daarom kunnen ook tweetal die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

 

3.bestellingen opnemen, bedienen en afruimen aan tafel terwijl de gasten aan tafel zitten is mogelijk.wij zullen hier onze eigen manier op los laten en enige afstand toch hanteren.

4. verplicht handen wassen na toiletgebruik

5.wanneer u zich niet houdt aan de regels van het horecabedrijf en overheid, kunnen wij u de toegang ontzeggen. en de eventuele schade die ontstaat mogen wij op u verhalen.

6. volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Ook  kids kunnen bij Mitzy volop genieten. Speciale kinderkaart, kleurplaten, een speelgoed spaaractie, kinderstoelen en verschoonruimte. Of kom met vriendinnen voor een heerlijke high tea. Onbeperkt thee of koffie drinken en genieten van lekkernijen in 3 gangen.

Diverse soepjes, hartige lekkernijen en een ronde met zoetigheid!

Deze verwennerij kost  22,50  p.p. U dient wel deze minimaal 1 dag van te voren te reserveren.